Post by simpfodlimabi on Mar 8, 2022 13:34:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Floor Plan Creator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Floor Plan Creator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda neomejeno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Floor Plan Creator 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacija je zelo lepa 🙂👍, vendar le nekaj naprav ni na voljo. Prosimo, aparati so na voljo
Papiro-logía - RRA LUR
Zelo lepa aplikacija za preproste načrte in ja, ne moremo shraniti ali posneti posnetkov zaslona brez plačila. Je pa dovolj pošteno, da je tako. Dobre lastnosti, pogumno.
Floor Plan Creator Seni Lukis & Seni Reka qgz
Zelo enostavna za uporabo edina stvar, ki je bila razočaranje, je, da nisem mogel shraniti slike ali posnetka zaslona brez nakupa aplikacije
Dobra aplikacija za razmišljanje o tlorisnih načrtih, vendar morate plačati za izvoz katerega koli načrta, ki ga naredite. Aplikacija vam tudi prepoveduje snemanje zaslona vsega, kar ustvarite. Razumem, da razvijalci aplikacij tako zaslužijo, vendar je bila to popolna izguba časa. To sem naredil za zabavo in ljudem ne morem pokazati niti posnetka zaslona tega, kar sem naredil. Uporabite drugo aplikacijo, razen če ste v redu s plačilom za vse svoje modele. Neverjetno oteževalno.
Zelo dobro. Uporabil sem ga za pregrado svoje stare hiše in dal delavcem, ki so jo uporabili za dokončanje zame. Resnično obožujem to aplikacijo. Poskusite vključiti strehe. Hvala vam
Neverjetno uporabno orodje, ki vam daje popolno oblast nad tem, kako postaviti nepremičnino. Selimo se in to je nepogrešljivo, da vidimo, ali in kako bi se naše pohištvo prilegalo. V 2D lahko načrtujete vse, kar želite, nato pa preklopite v način 3D, da raziščete, kako je v resnici. Plačala sem za premijo, da sem lahko zlahka delila slike z možem, kar je vredno plačila. Za video ogled uporabljam tudi aplikacijo za snemanje zaslona! Ena stvar za izboljšanje: drsna in zložljiva vrata, ne vidim možnosti za spremembo smeri?
Preveč ocenjen, ni prijazen, ni v celoti optimiziran.
Zelo lepa aplikacija...... Samo da je potrebovala različne vrste zaključevanja streh (kot so ravna, slamnata, ploščice itd.)..... Ampak, sploh brez strehe..... Sicer pa zelo zelo dobra aplikacija .....
Internationally, Google has accumulated some 10,000 floor plans, and made select plans available to Android users in the United Kingdom and
Potrebuje malo, da se navadite na vmesnik in poiščete rešitve za nenavadnosti, vendar je popolnoma dobra aplikacija. Ena velika zamerka: ZA RAZKLOP TREBA IMETI POSVEĆEN GUMB!!! BI RES POMAGAL PRI UČENJU!! (oh, in uporabljam pero, vendar ga ne daj v način peresa, to ne deluje ...)
Fantastična aplikacija, enostavna za uporabo. Potrebne so barve za barvanje.
Obožujem to aplikacijo. Brezplačna različica naredi dovolj za ljudi, ki se samo zafrkavajo. Nadgrajene različice niso drage in se zaračunajo enkratno in dodajo veliko. V današnjem peklu mikro transakcij je neverjetno. Je intuitiven in tako "enostaven" za uporabo, kot je lahko poskus uporabe prstov na zaslonu za zelo natančne meritve. Vmesnik je zelo dober. Predmetov še ni dovolj, vendar sem prepričan, da jih bo. Zaenkrat so na voljo vse osnove. Brez oglasov. Če ste kreativni, lahko opravite celo podrobno delo
Floor Plan Creator Seni & Desain ivlv
Vsekakor je popolna aplikacija, resnično želim, da razmislite o drugi aplikaciji ali morda funkciji v tej, ki nam omogoča ustvarjanje navpičnih odsekov! Bilo bi neverjetno.
Mislim, da ga je treba posodobiti. Nima dovolj notranjih stopnic in tudi zunanje verande. Windows je še ena težava, ki jo težko prilagodim. Niso vsa okna tako visoka. Potrebujemo VEČ možnosti za izbiro.Ne morem narediti veliko brez plačila, brez izvoza, brez posnetkov zaslona. Zavajajoča aplikacija, z njo sem na koncu izgubljala čas. Lahko bi jo naredili tudi za plačljivo aplikacijo, namesto tega so vam vsiljeni oglasi in v tej različici je zelo malo funkcionalnosti.
To aplikacijo sem uporabljal večkrat in sem se že znašel, čeprav bi eno stvar močno priporočal, in sicer možnost stropne vrste. Popravite me, če se motim, vendar bi moral obstajati način za ustvarjanje stropa tipa A okvirja, razen tega pa je to dobra aplikacija.Odlična aplikacija, toda izvoz 3D naj bi imel PDF, izhod Jpeg 3D ni podan, kot je zahtevano, potem mora struktura stene dodati krog steno, ukrivljeno steno, ploščice, nato barva stene potrebuje opeke 🧱 dizajn, oblikovanje ploščic itd. Hvala
Ni določbe o tem, da se najprej nariše zaplet. Najprej moramo narisati sobo, nato jo uporabiti kot risbo, zato je v 3d zelo težko narisati pravilne 3d. Upamo, da lahko začnemo od začetka in najprej narišemo zaplet. Sem arhitekt s 50-letnimi izkušnjami in to uporabljam za izdelavo osnovnega tlorisa za to je enostavno. Podatkovna baza je tudi zelo omejena. Kljub temu mislim, da je to najlažji program za začetnike do najvišjega profesionalca. Prosim, ne moti, da dam 3 zvezdice, saj je to zaradi njegovih zmogljivosti. Zelo cenim.
Obvezna določba za risanje le stebrov brez sten, tako kot veranda za avtomobile itd
dobro. Vendar te risbe ne morem videti v drugi aplikaciji. Ko delim sliko načrta. Se ne prikazuje na telefonu mojih prijateljev? zakaj? In zdaj aplikacija na spodnji strani vedno dodaja aplikacijo fac? Zelo moteče.
Res mi je všeč ta aplikacija, odlična je, že dolgo sem jo uporabljal za ustvarjanje modelov za svoje prijatelje 🙆, vendar ne morete posneti zaslona niti v 2d. Če lahko dodate vhodne stopnice, okvirje, dodate in odstranite moderne in stare tipe streh, dodate tipe sten, kot je kamnita stena ..., dodate motive preprog s cvetjem, dodate pisarniške datoteke, ki jih lahko hranite na mizi, dodajte stoječi ventilator, dodajte stvari za jedilnico, dodajte več stilov oken, kot so; polno stensko steklo in okno, ki se odpira, dodaj stoječo klimo..., dodaj bazen, hvala, to je dobra aplikacija za arhitekturne zasnove stavb.
IT & Software · Uvod v razvoj Android aplikacij · Osnove layout-a in animacij · Komunikacija z backendom · Shranjevanje podatkov v Androidu · Implementiranje
Všeč mi je. Enostaven za učenje uporabe, pomaga pri vizualizaciji. Aktivni razvijalec
To je res dobra aplikacija. Ustvaril sem že več kot 50 hiš, vendar si ne morem skupaj ogledati tako pritličja kot 1. nadstropja v 3D pogledu. mi lahko pomagaš pri tem?
Cel dan sem delal tloris za hišo, ki jo kupimo. Naredite eno napačno potezo in vse pokvari! Včasih ne "razveljavi", včasih pa to ni možnost. izbrisal. Nad tem sem bil več kot razočaran.To ni bilo uporabniku prijazno! Kupujem hišo in želim preurediti selitvene sobe in ta aplikacija je tako frustrirajuća! Vse, kar si želim, je, da lahko enostavno narišem obstoječi načrt hiše in naredim načrte za novo postavitev. Ta aplikacija je tako težka.
užival sem v aplikaciji, a po 3 urah dela na hiši načrtov nisem shranil, naredil posnetka zaslona ali poslal po e-pošti, ne da bi plačal 4,00 $. onky sem potreboval eno hišo in nisem bil haooy, porabil sem toliko časa, da je bila zaman. zelo razočaran.
Support Platform for Participative Design of Public Services in Smart Cities ... Android, IOS and Windows in the field of H2H in M2M.
pa dela kar piše. Škoda, da ne morete uporabiti svojega tlorisa, na katerem ste pravkar delali eno uro, razen če plačate, a karkoli, če ga uporabljate za zabavo, je super! če ga uporabljaš za risanje ali kaj drugega, ni tako dobro... nameravam ga uporabiti za risanje stanovanja v katerem bi živela dva lika, vendar ne moreš izvoziti brez plačila :/
Ker moram plačati, da delim svoje delo in zaradi varnostnih politik ne morem narediti posnetka zaslona. To je bila edina aplikacija, ki mi je prinesla zadovoljive rezultate pri risanju in 3D modeliranju, vendar na koncu svojega dela niti ne znam predstaviti.
SCREEN SHOWS! SCREEN SHOWS! ZAKAJ GA NE MOREMO SHRANI IN DELITI Z DRUGIMI DATOTEKAMI. USTVARJALCU NE BODI POHLEPEN. DELI Z NAMI. KAKŠEN JE NAMEN IZDELAVE, ČE NE MORETE PRIKAZATI POSNETKOV, DELITE V DRUGE DATOTEKE. res je v pomoč, ko si len skicirati na papir. Upam, da ga lahko delimo, POSNETKE ZASLONKA, shranimo v datoteke pdf. Nadgraditi morate, da ga lahko uporabljamo brezplačno.
Zelo razočarana aplikacija, ker so v mojem telefonu 2 do 3 pregledovalci pdf-jev, toda ko sem jo dal v skupno rabo z enim in jo kliknil, se bo prikazalo, da "nimate ustrezne aplikacije za to aplikacijo", zato preverite to težavo. A LEPA APLIKACIJA ZA IZDELAVO TLOSTA. PA PREVERITE MOJ PROBLEM.
Efficient Collision Detection for Path Planning for Industrial Robots ... an error within a computer program, code comprehension.
Odlična aplikacija, vendar so kontrole na mobilnih napravah nekoliko težavne. Lahko se obrnem na to, vendar ni idealno.
Deluje odlično, razen če uporabljate Google pixel 6 in želite nekaj povečati. Aplikacija te nato zamrzne.
Tem aplikacijam bom dal 5 zvezdic, če obstaja kakšna možnost za skupno rabo projektov v formatu pdf ali JPEG jpg
Želim si, da ne bi bilo treba imeti kotov. Poskušal sem narediti zalivsko okno, vendar ni mogoče narediti krogov
Najdite freelancersko delo | Freelancer
To sem želel uporabiti za izdelavo tlorisa (brez duha), ki bi ga lahko uporabili pri ustvarjanju zgodbe. Poskušal sem narediti in si mislil "vau, to je težko. Ampak prepričan sem, da bo lažje, takoj ko se navadim." FANT sem se motil! Postalo je samo težje in ni šlo.
Sadozai family, Germiston lake hotel, Mobitel slovenska ...
Uporabniku prijazen, vendar bi lahko uporabili nekatere posodobitve aparatov, kot so pečice z dvojnimi stenami, tudi omare s predali za kuhinjo in obešalniki za omare.
Zelo dobro je oblikovati svoj dom tako, kot vam je všeč
Logic puzzles, brain teasers Dėlionė eur
Zelo koristno je imeti tloris na telefonu pri nakupovanju pohištva itd. Lahko spustim mizo ali kavč na načrt s pravilnimi dimenzijami in takoj vidim, kako se prilega prostoru, na načrtu in v 3D. Prodajalec sedežne garniture DFS je mislil, da je boljša od tistega, kar je uporabil v trgovini! Dobra programska oprema, enostavna za uporabo. Lahko tudi tiskanje in pošiljanje načrtov.
Je čudovit ustvarjalec tlorisov, vendar brez strehe in mislim, da je to moj edini problem, na katerem morate delati.
Ko ga odprete za igranje, želi dodati vašo kartico. Ne morete igrati, razen če vnesete številko kartice.
Smer TV, postelja se ne spreminja, in ne moremo dodati odprte verande, prodaja